43 másodperc alatt fogytak el a Monty Python-jegyek

Mindössze 43,5 másodperc alatt elfogyott az összes jegy a közel négy évtized után újra összeállt Monty Python brit humorista csoport londoni showjára 2013. november 25-én, hétfőn.

A Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones, Terry Gilliam és John Cleese alkotta csoport előadása jövő július 1-jén lesz a londoni 02 Arénában, amely húszezer néző befogadására alkalmas. Mivel az előadásra 43,5 másodperc alatt elkelt az összes jegy, a Monty Python további négy fellépést vállalt, július 2-án, 3-án, 4-én, és 5-én. A mostani fellépéseik jegyárai 44 és 153 amerikai dollár, vagyis 9 és 32 ezer forint között mozogtak.

A sztárcsapat régi klasszikusokat ad elő némi újítással, színesebben megvalósítva. Az előadásból film készül. A Monty Python tagok közül az 1989-ben, mindössze 48 évesen elhunyt Graham Chapman nem él már, azonban hamvait számos fellépésre elvitték társai. Eric Idle korábban úgy nyilatkozott, hogy csak akkor állnának újra össze, ha Chapman visszatérne a halálból. „Egyelőre tárgyalásokat folytatunk az ügynökével.” – viccelődött Idle. Az utolsó Monty Python-fellépés 1983-ban, éppen harminc év volt, de fénykorukat 1969 és az 1970-es évek között élték.

Mészáros Márton

A Monty Python humorista csapat tagjai összeállásuk alkalmából tartott fotózáson Londonban 2013. november 21-én

A Monty Python humorista csapat tagjai összeállásuk alkalmából tartott fotózáson Londonban 2013. november 21-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: