Charlotte Casiraghi és gyermeke elhagyta a kórházat

Charlotte Casiraghi, Caroline monacói hercegnő lánya és Raphaël nevű újszülött fia négy nappal a baba világrajövetele után elhagyta a monacói Grace hercegnő Kórházat, írja a Hello magazin online kiadása 2013. december 22-én.

A monacói trónutódlásban az ötödik helyen álló 27 éves Charlotte-nak a jövevény az első gyermeke. Raphaël a Charlotte-nál 15 évvel idősebb francia színésztől, Gad Elmalehtől származik. Elmalehnek már van egy Noé nevű 12 esztendős gyermeke korábbi párjától, Anne Brochet színésznőtől. Korábban arról szóltak a hírek, hogy pár már eljegyezte egymást, Gad Elmaleh azonban most megcáfolta az esküvői értesüléseket, mondván még nem járnak jegyben –  „talán majd egy nap”, tette hozzá.

A kis Raphaël világrajövetelét Laurent Nouvion, a monacói parlament elnöke jelentette be még a születés estéjén. “Az uralkodócsaládnak új tagja van” – közölte ünnepélyesen a politikus. A kismamánál az első látogatás II. Albert, Monaco uralkodó hercege és felesége, Charlene hercegnő tette. A Grimaldi uralkodócsalád idén már bővült: Charlotte fivérének, Andreának és feleségének, a kolumbiai Tatiana Santo Domingónak kisfia született márciusban, öt hónappal az esküvőjük előtt.

Mészáros Márton

Charlotte Casiraghi, Caroline monacói hercegnő leánya egy gálán Monacóban 2013. október 4-én

Charlotte Casiraghi, Caroline monacói hercegnő leánya egy gálán Monacóban 2013. október 4-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: