Ábrahám Edit elhagyja a Barátok köztet

Ábrahám Edit színésznő búcsút int a Barátok közt című napisorozatnak – nyilatkozta az érintett az RTL Klub Fókusz című műsorában 2014. január 9-én. A művésznő 16 éven keresztül alakította Berényi Claudiát, a Mátyás király tér szigorú, intrikus üzletasszonyát a másfél milliós nézettségű szappanoperában.

Ábrahám Edit azért döntött a sorozatból való távozás mellett, mert több pihenésre vágyik, és úgy érzi, most van a csúcson. Szeretne minél többet foglalkozni a magánéletével, több időt tölteni a családjával és idegen nyelvet is tanulna, ezek mellett természetesen szívesen tenne eleget szakmai kéréseknek is, játszana színpadon és filmen is, és akár az énekhangját is képezné. A színésznő hozzátette, karaktere nem végleg tűnik el a cselekményből.

Az 56 éves színésznő tizenhét éves korában szerepelt először filmvásznon. 1981-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Számos filmben szerepelt az 1980-as években, a József Attila Színház, Thália Színház, Népszínház, Hököm Színház (Karinthy Színház), Madách Színház és a Vígszínház színpadán is játszott. 1998 óta forgatott a Barátok közt című sorozatban, egyike volt az eredeti szereplőgárdának.

Mészáros Márton

Ábrahám Edit színésznő  (Fotó: Mészáros Márton)

Ábrahám Edit színésznő (Fotó: Mészáros Márton)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: