Vaginájából előhúzott fegyverrel randalírozott az írólegenda exe

Letartóztatták Cormac McCarthy Pulitzer-díjas amerikai író exnejét, Jennifer McCarthyt, mert egy földönkívüliek létezéséről nyitott vita hevében a vaginájából előrántott fegyverrel fenyegette meg jelenlegi párját– számol be a meghökkentő esetről a Daily Mail című brit lap 2014. január 9-én.

A 48 éves asszonyt Santa Feyben vették őrizetbe. Jennifer McCarthy elismerte, hogy valóban volt nála fegyver a történtekkor. A vitát követően az asszony elviharzott az Aventura Roadon található családi házukból, de rövidesen visszatért, bevonult a hálószobába, ahonnan fehérneműben tért vissza a szobába, ahol az UFÓ-témában folyt a beszélgetés, majd a vaginájába helyezett pisztollyal fenyegetőzött. A hivatalos rendőri jelentés szerint az asszony a fegyvert szexuális segédeszközként használta barátai előtt, és azt kiabálta az általa megfenyegetett élettársának: „Ki az őrült, te vagy én?”

A pisztoly felbukkanása után azt a férfi fejéhez tartotta, azonban a férfi kiütötte a kezéből, és bedobta az WC-be, később a kerti szemetesládába helyezte.

Jennifer McCarthyt vele egy háztartásban élő személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés miatt vették őrizetbe. Az ötezer dolláros óvadék kifizetése után másnap, január 5-én távozhatott a börtönből. Az asszony 1998 és 2006 között volt Cormac McCarthy Pulitzer-díjas amerikai író, a 21. század legkiemelkedőbb tengerentúli szerzőjének tartott művész felesége.

Mészáros Márton

Jennifer McCarthy és ex-férje, Cormac McCarthy Pulitzer-díjas amerikai író

Jennifer McCarthy és ex-férje, Cormac McCarthy Pulitzer-díjas amerikai író

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: