Eastwood 83 évesen mentett életet

Hősök tucatjait játszotta a filmvásznon, de most az életben is bebizonyította alkalmasságát Clint Eastwood, a többszörös Oscar-díjas amerikai színész-rendező – a 83 éves művész életet mentett, írja az AP amerikai hírügynökség 2014. február 8-án.

Clint Eastwood egy golftorna kezdete előtti fogadáson vett részt, amikor a vacsora során arra lett figyelmes, hogy Steve John tornaigazgató fuldokolni kezd egy darabka sajttól, amely megakadt a torkán. A legendás filmsztár azonnal a férfi segítségére sietett, felpattant székéből és a Heimlich-műfogást alkalmazva sikerült megmentenie az igazgatót a haláltól. Az elsősegélynyújtó művelet során a 83 éves Eastwoodnak háromszor kellett felemelnie a több mint 90 kg-os Steve Johnt, mire annak sikerült megszabadulnia a sajttól.

A filmcsillag a The Carmel Pine Cone című lapnak elmondta, hogy most először használta a fogást. Eastwood az elnöke annak az alapítványnak, amely megrendezi a Pebble Beach-i golftornát, amelynek győztese a trófeát Clint Eastwoodtól veheti át 2014. február 9-én.

Mészáros Márton

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: