Jolie a téli olimpián népszerűsíti háborús drámáját

A most zajló 2014-es szocsi téli olimpia idején hozták nyilvánosságra Angelina Jolie második rendezésének, az Unbroken című filmnek a promóciós videóját 2014. február 17-én. Az Oscar-díjas színésznő ezúttal egy olimpikon-háborús hősről forgatott filmet.

Angelina Jolie második rendezésének főhőse, a 97 éves Louis Zamperini amerikai olimpikon, aki rendkívül ügyes futó volt, eljutott az 1936-os berlini olimpiára, ahol Adolf Hitler is felfigyelt rá, a hamarosan kirobbanó második világháborúban pedig a légierőnél harcolt, de a gépe lezuhant, és csak két társa és ő élte túl a katasztrófát, majd japán hadifogságba esett. A decemberben bemutatásra kerülő Unbroken háromperces klipjében szereplő filmrészletekből látszik, hogy az alkotás sokkal drámaibb és monumentálisabb lett, mint a boszniai háborúról szóló A vér és méz földjén (Int he Land of Blood and Honey) című film, amely Jolie első rendezése volt.

Az Ausztráliban forgatott film címszerepét Jack O’Connell brit színész játssza, az alkotás pedig Laura Hillenbrand amerikai írónő Rendíthetetlen (Unbroken) című könyve alapján készül.

Mészáros Márton

Angelina Jolie amerikai színésznő az Unbroken című filmje forgatásán Ausztráliában

Angelina Jolie amerikai színésznő az Unbroken című filmje forgatásán Ausztráliában

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: