Jude Law az életben is laza

A budapesti Four Seasons Hotelből távozó Jude Law brit színészt a szálloda előtt csíptem el 2014. április 4-én. A 41 éves sztár készségesen fogadta a rajongókat.

Autogramgyűjtési hobbim során több világsztárral találkoztam, de közülük Jude Law különösen kedves természetnek mutatkozott az életben is – barátságosan viseltetik az aláírásgyűjtők iránt is. A jelenleg Paul Feig kémvígjátékát, a Spy című filmet forgató Law a film másik szereplője, a kiemelővel megjelölt szövegkönyvet olvasó Rose Byrne ausztrál színésznő után távozott a hotelből. Eddigre kisebb, húsz-harminc fős rajongói tábor várta már, és amikor kilépett meglehetősen viseletes farmeröltözetében és napszemüvegében, mindenkinek adott aláírást, pedig késésben volt a forgatásra, ahova autó vitte. Érdekesség, hogy még az őt szállító autónak is volt vezeték nélküli internet hálózata (WIFI).

Amikor megkérdeztem, hogy adna-e aláírást, Mr. Law azt felelte, igen, ez természetes, majd hozzátette: “ez a feladatom.” Mindenkivel kedves és barátságos volt, végig mosolygott.

Mészáros Márton

Jude Law brit színész rajongói körében Budapesten 2014. április 4-én (Fotó: Mészáros Márton)

Jude Law brit színész rajongói körében Budapesten 2014. április 4-én (Fotó: Mészáros Márton)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: