Első útján jár György, a brit kisherceg

Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin hercegnő először vitték magukkal külföldre gyermeküket, a tavaly nyáron született György herceget. A fiatal hercegi pár Új-Zélandra látogatott 2014. április 7-én.

A 31 éves Vilmos herceg és hitvese Új-Zélandra utazott, a hivatalos látogatásra magukkal vitték első gyermeküket, a nyolc hónapos György herceget is. Amikor repülőgépük landolt az aucklandi repülőtéren, már tömeg várta őket. A harminc órás repülőút ellenére a hercegnő kicsattanóan szép és üde volt, oldalán a leendő királlyal, karjában pedig a még későbbi uralkodóval úgy festett, mintha egy beállított festmény díszletéből lépett volna ki. A csinos hercegnő még a szelet is magába bolondította, ugyanis egy erősebb fuvallat fellibbentette a hercegnő kabátját és az alatta lévő szoknyát is térdig – de nem az illendőség határáig.

A pár tiszteletére maori harcosok adtak elő ünnepi műsort Wellingtonban, ők a tradíciókhoz hűen fedetlen fenékkel álltak a leendő uralkodópár elé. A Windsor-ház képviselőit John Key új-zélandi miniszterelnök is fogadta.

György herceget, aki apjától és anyjától is örökölt sokat, először vitték magukkal külföldi látogatásra. A herceg a képek tanúsága szerint nem csak nagyon szép baba, kifejezetten jó kedvű és mosolygós is.

Mészáros Márton

Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő, valamint fiúk, György herceg a megérkezik Új-Zélandra 2014. április 7-én

Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő, valamint fiúk, György herceg a megérkezik Új-Zélandra 2014. április 7-én

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: