Már válik is Kapócs Zsóka és Habony Árpád

Tudta, hogy Habony Árpád, Orbán Viktor főtanácsadója feleségül vette párját, Kapócs Zsóka színész-énekesnőt? És azt, hogy a pár már most válik?

Habony Árpád, Orbán Viktor újraválasztott kormányfő főtanácsadója feleségül vette Kapócs Zsóka színésznőt, írta a Blikk 2014. április 8-án megjelent száma. A lap értesülései szerint az esküvőt szűk családi körben tartották meg, majd a Városligeti Műjégpályán csaknem száz vendég jelenlétében mondták ki egymásnak a boldogító igent januárban, mivel a férj szerette volna, ha a színésznő februári születésnapja előtt összeköthetik az életüket. A Blikk írja azt is, hogy a vendégeknek azt mondták, Kapócs Zsóka születésnapjára érkeznek, és csak a helyszínen döbbentek rá, hogy titkos házasságkötést ünneplik.

A hír közzététele után a délutáni órákban Kapócs Zsóka saját Facebook-oldalán egy bejegyzést tett közzé, amelyben azt írja, ne gratuláljanak neki a házasságkötéshez, mert rossz döntést hoztak, és válnak. “Válok! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötesemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt” – írta a Budapesti Operettszínház 35 éves színésznője.

Mészáros Márton

Kapócs Zsóka színésznő (Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka)

Kapócs Zsóka színésznő (Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka)

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: