Újra kiadják Földi Pál könyveit

Sokan érdeklődnek Földi Pál nyugalmazott honvédezredes, hadtörténeti író népszerű történelmi könyvei iránt, azonban ezek többsége szinte teljesen eltűnt a könyvpiacról. Az író könyvei közül a legsikeresebbek javított, második kiadásban most jelennek meg.

Földi Pál terjedelmes életművet 114 különböző megjelent mű alkotja. Ezek közül a legsikeresebb műveket újra kiadja az erdélyi Csengőkert Könyvkiadó. A kiadó História Álarc nélkül címmel sorozatban jelenteti meg Földi könyveit, az eredetileg 2001-ben kiadott A templomos lovagok titkai új, a korábbinál látványosabb borítóval, javított kiadásban jelent meg a közelmúltban. A Szovjetunió Finnország elleni 1939-1940-es agresszióját feldolgozó Egy elfelejtett háború, illetve Acélvihar címmel az 1943-as kurszki csatát, illetve az 1944-es ardenneki offenzíva körüljáró munka most jelent meg, akárcsak a Sasok harcban illetve A nagy kudarcok című könyvek, amelyek most új címet kapva kerültek a könyvesboltokba.

A 76 éves író könyveit a legnagyobb áruházakban, így a Libri könyvesboltokban is kapni lehet. Régebben megjelent könyvei közül továbbiak kiadása is előkészületben van, akárcsak új művei közül a Görgey a szabadságharcban, valamint az Arábiai Lawrence című kötet.

Mészáros Márton

Földi Pál A templomos lovagok titkai című könyvének 2014-es kiadása

Földi Pál A templomos lovagok titkai című könyvének 2014-es kiadása

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: