Heroin-túladagolás végzett Peaches Geldoffal

Heroin-túladagolás okozta Peaches Geldof halálát – írja a Time brit vezető lap 2014. május 1-jén a toxikológiai jelentésre hivatkozva.

A Sir Bob Geldof észak-ír zenész leánya, a modellként, újságíróként és televíziós műsorvezetőként ismert Peaches a Kent megyei Wrothamban lévő otthonában hunyt el 2014. április 7-én, halálakor a lakásban tartózkodott gyermeke, a 11 hónapos Phaedra is. Halála előtt a Twitter közösségi oldalra egy olyan fényképet töltött fel, amelyen édesanyjával látható gyermekként. A feltételezések szerint a 25 éves sztár tudatosan végzett magával.

Peaches édesanyja, Paula Yates tévés személyiség is heroin túladagolás következtében hunyt el évekkel korábban, és haláluk körülményeiben az is közös, hogy mindketten gyermekükkel voltak otthon, amikor meghaltak. A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun 2009-ben megírta, hogy Peaches Geldof majdnem kábítószer-túladagolás áldozatává vált, még a légzése is leállt egy rövid időre.

Az elhunyt édesapja, Bob Geldof lánya elvesztése után megházasodik: feleségül veszi szerelmét, Jeanne Marine francia színésznőt, akivel tizennyolc éve él együtt. A hírt Jerry Hall, a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek a korábbi felesége árulta el a Daily Mail brit újságnak.

Mészáros Márton

Peaches Geldof brit televíziós személyiség (1989-2014)

Peaches Geldof brit televíziós személyiség (1989-2014)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: