Titanickal viccelődtek az elsüllyedt kompon

Az 1912-ben jéghegynek ütközött és elsüllyedt Titanic utasszállító hajó katasztrófájával viccelődtek azon a dél-koreai kompon utazó diákok, akik április 16-án hunytak el, amikor kompbaleset történt. Erre a tényre úgy derült fény, hogy az egyik kiskorú áldozat édesapja az Associated Press amerikai hírügynökség rendelkezésére bocsátotta gyermeke telefonjában talált videó felvételt 2014. május 2-án.

Az AP hírügynökség birtokába került felvételen látszik, amint a gyerekek kezdetben viccelődnek, az elsüllyedt Titanic katasztrófájával humorizálnak, azonban később komolyabbá fordul a helyzet, és azt beszélik meg, hogy S. O. S. üzenetet helyeznek el a Facebook közösségi oldalon. A videó során többször is hallani, ahogy a komp hangosbeszélőjén  arra szólítják fel az utasokat, hogy ne hagyják el a helyüket. A videó végén látszik, amint a hajó megdől, a diákok pedig elköszönnek szeretteiktől.

Az április 16-ai kompbalesetben több mint 300-an, főként diákok és tanárok haltak meg vagy tűntek el. A katasztrófát követően lemondott a dél-koreai miniszterelnök.

Mészáros Márton

Az elsüllyedt dél-koreai komp áldozatainak mentése

Az elsüllyedt dél-koreai komp áldozatainak mentése

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: