Jövőre is játsszák a Vérszipolyt

Meghosszabbították a Vérszipoly című előadás szerződését a Thália Színház Mikroszínpadán (volt Mikroszkóp), így a vérbő komédia a 2014/2015-ös évadban is szórakoztatni fogja a közönséget.

A Romhányi József páratlan rímeivel versengő, Ficzere Béla rendezte vígjáték maga a blőd komédia a szó pozitív értelmében: egy ifjú, kielégítetlen grófné beleszerelmesedik a vámpírokba, és azt hiszi, csak egy vérszívó képes boldoggá tenni. Öregedő férje ezért felbérel egy álvámpírt, egy bérszipolyt, azonban sokkal nagyobb kalamajkába keverednek, mint bárki gondolná. A darab főszerepeiben a rendező Ficzere Béla mellett Köllő Babett, Álmosd Phaedra, Göth Péter, Bus István újságíró és a produkciós vezetőként is közreműködő Putz Attila látható.

A darab ősbemutatója 1998-ban a budapesti Pinceszínházban volt. A Vérszipoly az azóta eltelt időben eljutott az IBS-be, a Kolibri Színházban és a Vidám Színpadra is. A táncos-zenés vígjáték legközelebb május 27-én látható a Thália Mikroszínpadán. Vigyázat, valaki vámpírrá változik azon az estén! A Vérszipolyt magam is láttam és tiszta szívből nevettem rajta, csak ajánlani tudom!

Mészáros Márton

Jelenet a Vérszipoly című komédiából

Jelenet a Vérszipoly című komédiából

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: