Emma Stone debütált Woody Allen-filmjében

Emma Stones amerikai színésznő debütált élete első Woody Allen-filmjében, amely mérföldkő lehet karrierje alakulásában. A Magic in the Moonlight című film előzetesét 2014. május 22-én bocsátották ki.

Woody Allen új filmje, a Magic in the Moonlight az 1920-as évek Franciaországában játszódik, ahol egy Sophia nevű csábos spiritiszta és Stanley nevű cirkuszi bűvész kapcsolatát követheti nyomon a néző egy szívet melengető romantikus komédia keretében. Az előzetes hozza a kései Woody Allen-filmek színvonalát, és egyediségét adja a századelő környezete. A filmet – amelynek további szereplői Colin Firth, Eileen Atkins, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater és Jacki Weaver -, július 25-től vetítik az amerikai mozik.

A 78 éves Woody Allen hosszú karrierje során számtalan múzsát gyűjtött maga köré: karrierje kezdetén szerelmére és jó barátjára, Diane Keatonra bízta filmjei főszerepeit, majd későbbi feleségével, Mia Farrow színésznővel is tucatnyi filmet forgatott. A 2000-es évek elején Scarlett Johanssonba szerelmesedett bele: három filmjének főszerepét is a szőke szépség játszott el. Úgy látszik, legújabb múzsája Emma Stone, ugyanis a Könnyű nőcske és A segítség 26 éves sztárjának adta legújabb egyelőre cím nélküli filmje főszerepét is, amelyben a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában idén Oscar-díjat nyert Jared Leto és Joaquin Phoenix, A nyughatatlan című filmben a néhai Johnny Cash megformálója lesznek a partnerei. S ha már két közös film készült, talán Woody Allen és Emma Stone meg sem áll.

Mészáros Márton

Woody Allen Oscar-díjas amerikai színész-rendező és Emma Stone amerikai színésznő

Woody Allen Oscar-díjas amerikai színész-rendező és Emma Stone amerikai színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: