Apáca lett az egyik legszebb spanyol modell

Olalla Oliveros spanyol topmodell és színésznő váratlanul visszavonult és apácának állt – írja a Daily Mail vezető brit újság 2014. június 24-én. A döntés hátterében egy zarándokhely áll.

A most 36 éves Olalla Oliveros az elmúlt tíz évben vált Spanyolország egyik leghíresebb modelljévé: számtalan televíziós csatornán sugárzott reklámok és divatlapok sztárja volt, országszerte óriási méretű hirdetőtáblákon tündökölt, de divatbemutatókon is gyakran szerepelt, televíziós sorozatokban és mozifilmekben is játszott. Néhány évvel ezelőtt járt a portugáliai Fátima városában, ahol 1917-ben megjelent a Szűzanya három fiatal testvérek előtt. Az ottani bazilikában és zarándokhelyen tett látogatása ébresztette rá, hogy feladva munkáit, apácának álljon és zárdába vonuljon.

Oliveros a kifutók királynőjeként cserélte le a világmárkák ruháit kék színű zsákruhára és apácai fátyolra, miután csatlakozott a Szent Mihály-rendhez. Belső lelki változásairól, és az Úr hívó szaváról szívesen nyilatkozik, elmondása szerint Isten kérte meg, hogy kövesse őt az úton. A fiatal szépség képtelen volt elhessegetni lelki szemei elől saját maga apácaviseletet hordó alakját.

Hasonló megtérések történtek a divatszakmában az elmúlt időszakban: az amerikai modell, Nicole Weider 26 évesen döntött úgy, hogy a hitet választja a munka helyett, és ezért drasztikusan csökkentette modellmunkáinak számát, és harcot indított a fiatalság világképét romboló divatlapok ellen. Kylie Bisutti amerikai topmodell, a Victoria’s Secret fehérneműcég volt modellje 23 évesen vonult vissza mélyen hívő keresztény férje javaslatára, és hamarosan saját, visszafogott és mértéktartó ruhákat árusító ruhamárkát alapított „Isten Sugalmazta Divat” néven.

Mészáros Márton

Olalla Oliveros visszavonult spanyol modell-színésznő

Olalla Oliveros visszavonult spanyol modell-színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: