Vavyan Fable könyve a legkelendőbb

Vavyan Fable írónő új könyve, a Holt volt, holt nem volt… fogyott a legjobban a Bookline júniusi ötven legtöbb példányban elkelt könyvet rangsoroló TOP 50 nevű összesítése szerint, amelyet 2014. július 3-án tettek közzé.

A lista második helyén Lovasi András Kossuth-díjas zenészről szóló Idáig tudom a történetet című riportkönyv áll, míg a harmadik dobogós az Amit rosszul tudunk a gyerekekről című pszichológiai témájú könyv. A szintén nemrég, a filmváltozat magyarországi bemutatója alkalmából megjelent John Green könyv, a Csillagainkban a hiba foglalja el a lista negyedik helyét.

Az ötven könyvet felvonultató jegyzék tartalmazza Oravecz Nóra Az igazi kötelék, Stephen King Joyland című új regényét, George R. R. Martin Trónok harca – A tűz és jég dala I. című művét. Magyar szerzők közül Esterházy Péter Egyszerű történet vessző száz oldal – a Márk-változat című Magvető Kiadónál nyáron megjelent könyve, Rakovszky Zsuzsa Szilánkok című regénye, Böjte Csaba ferences szerzetes A mindennapi kenyérnél is fontosabb a remény című írása, Bodor Johanna táncművész-koreográfus Nem baj, majd megértem című kötete éppúgy szerepel a listán, mint Závada Pál Természetes fény című új kötete.

Mészáros Márton

Vavyan Fable: Holt volt, holt nem volt... című könyve

Vavyan Fable: Holt volt, holt nem volt… című könyve

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: