Egyéves a leendő brit király

Első születésnapját töltötte be György herceg, Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegnő gyermeke 2014. július 22-én. A születésnap alkalmából udvari partival köszöntötték a kis herceget, és hivatalos fotókat is közrebocsátottak róla.

A brit trónutódlási sorban harmadik helyen álló herceg tiszteletére születésnapi partit rendeztek a Kensington-palotában, az ünnepségen II. Erzsébet brit királynő, a gyermek dédnagymamája is részt vett. A Windsor királyi család tagjai közül a királynő férje, a 93 éves Fülöp herceg, valamint többek között Harry herceg, Zara és Mike Tindall jelent meg az ünnepségen, de a Middleton-család, és Katalin hercegnő gyermekkori barátja, Emilia d’Erlanger is a meghívottak között volt.

A kis herceg első születésnapi ünnepségét rendezvényszervezőként dolgozó nagymamája, Carol Middleton szervezte. A vendégek a György herceg spanyol dadája által készített meglepetéstortából is falatozhattak. Születésnapja reggelén egyébként Katalin hercegnő saját maga vezette a Buckingham-palotába Ranger Roverjét, hogy György herceget személyesen köszönthesse fel dédanyja, a királynő.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő közleményben köszönte meg a jókívánságokat, amelyet a kis herceg születésnapja alkalmából kaptak a világ minden tájékáról. A nagy-britanniai Windsorban található Legoland szintén megemlékezett a hercegi születésnapról, legóból elkészítették a születésnapi parti zsúrasztalát és megmintázták az uralkodócsalád tagjait is.

Mészáros Márton

György herceg szüleivel, Katalin hercegnővel és Vilmos herceggel a Londoni Természetudományi Múzeum lepkekiállításán 2014. július 2-án

György herceg szüleivel, Katalin hercegnővel és Vilmos herceggel a Londoni Természetudományi Múzeum lepkekiállításán 2014. július 2-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: