Eva Green lehet Vándorsólyom kisasszony

Eva Green világhírű francia színésznő játszhatná a főszerepet az amerikai Ransom Riggs által írt Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) című bestsellernek a filmadaptációjában, írja a Variety filmes szaklap 2014. július 28-án.

Ransom Riggs debütáló könyve, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című lebilincselő történet 2011 nyarán jelent meg, és rövid időn belül a New York Times bestseller listájának élére került. A számtalan nyelvre lefordított, milliós példányszámban elkelt kötet megfilmesítési jogait már a megjelenése utáni évben megvásárolta az amerikai 20th Century Fox filmstúdió. Az alkotás rendezője Tim Burton, a sajátos képi világú Oscar-jelölt amerikai filmrendező, a címszereplő természetfeletti képességekkel rendelkező gyermekek pártfogójának (“ymbryne”) szerepére pedig Eva Green francia színésznőt szeretnék szerződtetni, aki legutóbb azzal került címlapra, hogy a Sin City című film második részének borítóján túl sokat mutat dús kebleiből. A 34 éves színésznő korábban már volt Bond-lány a Casino Royal című James Bond-filmben, főszerepet játszott a magyar Fliegauf Benedek Womb – Méh című filmjében, de már Tim Burton-nel is dolgozott együtt: a 2010-ben bemutatott Éjsötét árnyék című filmben játszott.

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című film forgatókönyvét Jane Goodman írta Ransom Riggs regénye nyomán, a forgatást pedig 2015 februárjában kezdik az Egyesült Államokban. Az alkotás valószínűleg jövő ősztől lesz látható a mozikban.

 

Mészáros Márton

Eva Green francia színésznő

Eva Green francia színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: