Brad Pitt és Angelina Jolie esküvője

Millió rajongó várta az elmúlt kilenc esztendőben, hogy mondja végre ki egymásnak a boldogító igent Brad Pitt amerikai színész és párja, Angelina Jolie színésznő. Az Oscar-díjas sztárpár végül két év jegyesség után, hat közös gyerekkel a háta mögött, összekötötte az életét.

Az elmúlt napokban az internet legkeresettebb szava lett Angelina Jolie neve, a színésznő Brad Pittel kötött házassága hozta lázba a világháló használóit. A hollywoodi álompár – a bulvársajtó által rájuk aggatott hangzatos Brangelina név viselői – 2005-ben vállalta fel szerelmüket, amely körülbelül néhány hónappal korábban bontakozódott ki, amikor az egyik legdögösebb Oscar-díjas színésznő és az egyik legnépszerűbb férfi sztár együtt forgatta a Mr. és Mrs. Smith című kultfilmet. Két éve jegyezték el egymást, amikor már lecsengett a botrány, hiszen összejövetelükkor Jolie az álomgyár legvadabb nagymacskája volt, Pitt pedig a vígjátékszínésznő Jennifer Anistonnal élt házasságban. Azóta már hat gyermeket nevelnek, közülük három örökbefogadott, három vérszerinti utód. Eredetileg azt mondták, addig nem kötik össze az életüket hivatalosan, míg a házasság fogalma az azonos neműek között kötött házassággal nem egészül ki. Végül, ahogy azt bejelentették, elsősorban gyermekeik örömére keltek egybe, és valóban az ő szavuk nyomhatta a legtöbbet a latban. Erre két érv jut eszünkbe, elsőként talán az, hogy a Jolie-Pitt páros már közel tíz éve együtt van, méghozzá harmonikus boldogságban, szóval nem a papír számíthat nekik, másrészről, ahogy azt láttuk, első számukra a család – gyakran még filmszerepeket is ehhez kötnek.

Habár azt gondolnánk, hogy a zártkörű, kevés vendég jelenlétében franciaországi birtokukon, a Chateau Miravalban megtartott esküvőről nem kerülnek nyilvánosságra képek, a páros a rangos People magazinnak és a Hello! magazinnak is rendelkezésére bocsátotta az esküvői fotókat, amelyeket mindkét lap címlapon hozott (az ezért járó milliós összeg Jolie-Pitt jótékonysági alapjának jár). A felvételek tanúsága szerint a 39 éves menyasszony Atelier Versace ruhát viselt, amelyet a színésznő a divatház tervezőjével, Luigi Massival és hat gyerekével közösen álmodott meg. A fehér ruha fátyla és uszálya színes gyermekrajzokat ábrázolt, amelyeket a család gyerekei rajzoltak. Angelina Jolie-t egyébként két fia, Maddox és Pax vezette az oltárhoz, lányaik, Zahara és Vivienne szirmokat szórt előttük. Másik két gyermekük, Shiloh és Knox pedig a gyűrűhordozói feladatokat teljesítette a fontos eseményen, ahova még a nagypapa, Jon Voight Oscar-díjas amerikai színész sem volt hivatalos, akivel Angelina Jolie hol jó, de általában rossz kapcsolatot ápolt az elmúlt időszakban.

Mészáros Márton

Angelina Jolie esküvői képe a People magazin címlapján

Angelina Jolie esküvői képe a People magazin címlapján

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: