Penélope Cruz a legdögösebb nő a földkeregségen

Penélope Cruz Oscar-díjas spanyol színésznőt választotta az Esquire magazin az idei év legszexisebb nőjének, írja az amerikai férfimagazin 2014. október 13-án.

A Woody Allen rendezte Vicky Cristina Barcelona című filmért Oscar-díjjal kitüntetett színésznő idén tavasszal töltötte be 40. születésnapját, éppen ezért sokak számára meglepő, hogy a korábbi fiatalabb győztesekkel szemben, most egy idősebb szépségre voksolt a többség. Ennek ellenére nem Cruz a legidősebb személy a díjazottak listáján, Halle Berry például 42 éves volt, amikor a megtisztelő címmel elismerték. A kétgyermekes Penélope Cruz az Esquire címlapján egyébként domborulatait is megmutatta, akárcsak a lapban található szolid, ám annál dögösebb fotókon.

Az 1932-ben alapított, nagy múltú lap tizedik éve választja meg olvasóival az adott év legszexisebb nőit. Az első győztes Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő volt, Scarlett Johansson amerikai színésznőt pedig két különböző alkalommal – legutóbb éppen tavaly – választották meg.

Mészáros Márto

Penélope Cruz Oscar-díjas spanyol színésznő az Esquire magazin címlapján 2014 októberében

Penélope Cruz Oscar-díjas spanyol színésznő az Esquire magazin címlapján 2014 októberében

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: