Angelina Jolie tényleg nem egy Julia Roberts

A blogom népszerűsége a tetőfokára hágott; a látogatók száma már napok óta az 1000-es szám körül ugrál, csak tegnap 2400 embernél is többen olvasták az írásaimat és az interneten többen is írtak rólam. Lássuk őket.

Ma Kelemen Marci barátom közölt egy cikket a színvonalas honlapján “Mészáros Marcinál is zajlik az élet…” címmel, amelyben említést tesz a Periodika Magazinom idei szavazásairól, amelyek az évtized (2000-2010) zenéit és előadóit, valamint 2010-ben a világ legszexisebb férfiait és nőit kereste. A fiatalember egyébként egy remek blog ajánlót is írt, amelyet holnap tesz nyilvánossá:

“Marci blogját én egy komplett hírzuhatagnak tartom. Nem kell nekünk a Blikk, az Origo, vagy a Borsonline, hisz nála minden cikket, amit ezeken az oldalakon találunk, sokkal szebben, élvezhetőbben, értelmesebben olvashatunk. Amellett, hogy sok híranyagot közöl, azért található számos filmkritika és személyes hangvételű iromány is. Különös figyelembe részesít egyes színészeket, énekeseket, így: Angelina Jolie, Megan Fox, Katy Perry, Gábor Zsazsa és Tom Jones gyakran visszatérnek témaként. De, hogy legjobban mit szeretek a blogban? A közvetlenséget, a határozottságot, az eleganciát. De tényleg. Fiatal srác létére igazán erőteljes véleménnyel van mindenről, ami a médiában történik – és ha ilyen most, még sokra vihetni és szerintem sokra is fogja vinni felnőttként. A filmekről írt ajánlói a csúcspont a blogban. Tökéletesek. És a blog is. Nézzétek meg mindenképpen!”

A közelmúltban pedig rábukkantam a www. tvmagazin.hu nevű internetes oldalon augusztus 24-én megjelent “Angelina Jolie nem egy Julia Roberts” című írásra, amely szintén rólam és a blogról szól.  Az írás már a Premierfilm honalpján is látható. Ennek egész tartalmát megosztanám Önökkel:

Angelina Jolie nem egy Julia Roberts

Angelina Jolie jelenleg Európa nagyvárosaiban népszerűsíti a Salt ügynök (Salt) című filmjét. Az akciófilm londoni premierjén a 35 éves színésznő egy 900 ezer forinot érő ruhában pózolt a kamerák előtt és borotvált hónalját is megmutatta integetés közben.

A színésznő életének minden lépéséről tudósít Mészáros Márton, a Periodika Magazin főszerkeszőtje, aki a blogján reagált a különös villantásra: gúnyosan jegyezte meg, hogy szerinte Jolie ˝nem egy Julia Roberts˝. Az Erin Brockovich – Zűrös természet című filmért Oscar-díjat nyerő Roberts még 2007-ben a sajtó jelenléte előtt mutatta meg szőrös hónalját, amiért később több negatív kritika érte. Angelina Jolie jelenleg két szerepért kűzd, az egyik Kleopátra egyiptomi uralkodónő, a másik pedig a legendás hollywoodi színésznő, Marilyn Monroe.

Zárásként még megjegyezném, hogy a napokban kaptam egy újabb olvasói levelet, ezúttal egy Gáspár Orsi nevű hölgytől, aki szeretett volna néhány dolgot közölni velem a blogommal kapcsolatban, azonban amiket ő is felsorolt, már régóta tudom. Levelében felhívja a figyelmemet a helyesírási hibáimra, azonban van olyan mondata neki is, amit nem tudtam értelmezni, mert egyszerűen kihagyott szavakat belőle. A következő mondatait emelném ki: “Másodszor is gondoljon bele hány embernek csorog a nyála, mikor meglátja az Ön blogjára feltett képeket/szövegeket… Nem akarom krítizálni az Ön ízlés világát. Köszönöm.”

Én köszönöm, hogy vette a fáradságot és írt nekem.

Mészáros Márton, a blog szerzője a franciaországi Cannesban, 2010. július 25-én

3 hozzászólás to “Angelina Jolie tényleg nem egy Julia Roberts”

 1. kelemenmarc Says:

  Ez de jó kép 🙂

 2. meszarosmarton Says:

  Köszi!!!

 3. meszarosmarton Says:

  Az említett írások itt elolvashatók:

  http://kelemenmarc.wordpress.com/2010/08/26/meszaros-marcinal-is-zajlik-az-elet

  http://kelemenmarc.wordpress.com/2010/08/26/meszaros-marcinal-is-zajlik-az-elet

  http://www.premierfilm.hu/hir/0101102712865_angelina_jolie_nem_egy_julia_roberts.html

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: