Elképesztő a 83 éves nagyi

Hamarosan újra kifutóra lép Daphne Selfe brit manöken, aki a világ legidősebb aktív modelljének számít, hiszen 83 éves kora ellenére aktívan dolgozik. A hosszú, ősz hajú, csodálatos szemű modell hatvan éve modellkedik: szerény anyagi körülmények között nőtt fel, majd miután 1949-ben megnyerte a helyi újság modellversenyét, az 1950-es években sikeres manökenné vált Nagy-Britanniában. A kifutók legidősebb királynője (az uralkodói cím kijár neki, hiszen királynői eleganciában nincsen hiány) sohasem feküdt plasztikai sebész kése alá, és ellenzi a botox-injekciókat is. Daphne Selfe híres pozitív gondolkodásmódjáról: zöldhályogban szenved, de ennek ellenére töretlen életkedvvel dolgozik és él.

A mai napig is energikus Daphne egy, a fejlődő országok számára szervezett jótékony melltartógyűjtő-kampány arca lett, és hamarosan újra kifutóra is lép, hogy bemutathassa a St. Martin’s College egyik divattervezőjének új kollekcióját.

Az olasz-magyar származású Carmen Dell’Orefice manöken 81 éves és ő is szintén aktívan dolgozik még. Kétségkívül ő a világ második legidősebb manökenje Daphne Selfe után.

Mészáros Márton

Daphne Selfe brit manöken, a világ legidősebb aktív modellje

Daphne Selfe brit manöken, a világ legidősebb aktív modellje

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: