VV Seherezádé interjú – “Nem tartom magamat semmivel többnek bárki másnál”

“Nem tartom magamat semmivel többnek bárki másnál” – VV Seherezádé

Mészáros Márton interjúja Seherezádéval, a Való Világ egykori versenyzőjével

Nagy Seherezádéval, vagyis ismertebb nevén VV Seherezádéval, a Való Világ ötödik szériájának versenyzőjével egy budapesti bevásárlóközpont kávézójában beszélgettem. A 22 éves lány iránt, aki a valóságshow harmadik helyezettje lett, a féléves televíziós szereplése után is nagy a kereslet. Férfimagazinok hívják vetkőzni és állandó szereplője a bulvárnak.

VV Seherezádé (Nagy Seherezádé), a Való Világ című valóságshow szereplője Budapesten 2012. április 20-án (Fotó: Mészáros Márton)

VV Seherezádé (Nagy Seherezádé), a Való Világ című valóságshow szereplője Budapesten 2012. április 20-án (Fotó: Mészáros Márton)

Mészáros: Hogyan alakul mostanában az életed?

Seherezádé: Teljesen el vagyok havazva, rohangálok jobbra, balra. Még mindig nem tudtam rendbe hozni az életemet, folyamatosan van elfoglaltságom. Már rég nem tudtam egy jót aludni, de inkább ez, mint az, hogy otthon üljek egész nap.

Mészáros: Az elmúlt hetekben például miket csináltál?

Seherezádé: Benne vagyok egy új projektben, amiről még nem szeretnék beszélni. Azt egyelőre még titok fedi, de már nem sokáig. Emellett volt egy mellműtétem, nagyon gyorsan ki kellett cserélni az implantátumaimat, plusz folyamatosan járok közönségtalálkozókra, úgymond haknikra.

Mészáros: A mérgező, akár rákot is okozható implantátumaid ügyének lesznek jogi következményei?

Seherezádé: Nekem nincs időm arra, hogy ügyvéddel tárgyaljak, pereljek. Se időm, se idegrendszerem nincsen erre.

Mészáros: Mit gondolsz mennyire megérdemelt a te népszerűséged?

Seherezádé: Figyelj, az evidens, hogy egy ilyen valóságshow után az ember ismert lesz. Én nem tartom magamat semmivel többnek bárki másnál, semmi olyat nem tettem le az asztalra, ami miatt csodálni lehetne engem. Nem is várnám el senkitől, hogy ezt tegye. Tisztában vagyok vele, hogy egy valóságshow-szereplő nem olyan ember, akire fel kell nézni. Én azt szeretném, ha más miatt néznének fel rám.

Mészáros: Mit szeretnél, miért nézzenek fel rád?

Seherezádé: Legyen ez az én titkom.

Mészáros: Sokan népbutításnak tartják a Való Világot.

Seherezádé: Kereslet van rá, innentől kezdve más kérdés az, hogy népbutítás vagy sem. Nem véletlenül fut ennyi valóságshow a világon mindenhol.

Mészáros: Ha lenne rá lehetőséged, újra szerepelnél a Való Világban?

Seherezádé: Persze! Jó döntésnek tartottam, ezt megélni hatalmas nagydolog volt, az egész életemet megváltoztatta. Ez amúgy is egy pszichológiai játék, és sok mindent megtudtam magamról is. Nagyon jó játéknak tartom ezt az egészet, hat hónap bezártság után sok mindenre rájössz.

Mészáros: Mármint mire gondolsz?

Seherezádé: Például, hogy mit hoz ki magadból az egész villalét.

Mészáros: Mit gondolsz megfogsz szabadulni ettől a beskatulyázástól valaha is?

Seherezádé: Abszolút úgy gondolom, hogy meg fogok szabadulni ettől. A velem riportot készítő emberek egészen más képet kapnak rólam, mint ami a Való Világban lejött rólam.

Mészáros: Mennyire foglalkoztat az éneklés, vagy a műsorvezetés?

Seherezádé: Az éneklés egyáltalán nem érdekel, bebizonyosodott, hogy borzalmas hangom van. Gondolkozom egy hangplasztikán! Na jó, nem, csak viccelek. A műsorvezetés már inkább foglalkoztat.

Mészáros: Mit gondolsz, melyek a legjobb tulajdonságaid?

Seherezádé: Alapjáraton egy nagyon őszinte embernek tartom magamat. Amúgy meg csak megismertek a tévéképernyőn keresztül ahhoz, hogy véleményt mondjanak rólam. Nem fogom magamat ajnározni.

Mészáros: Ha lehetőséged lenne rá, milyen változásokat, újításokat hajtanál végre a Való Világon belül?

Seherezádé: Nagyon össze van rakva a játék, nincs rászorulva arra, hogy bárki bármin is változtasson. Nekem nincs beleszólásom, úgyis meg vannak rá az emberek, akik ezzel foglalkoznak.

Mészáros: Tartod a kapcsolatot valakivel a „villalakók” közül?

Seherezádé: Ja, Eszterrel, Annamarival, Petivel és hébe-hóba Attilával is. A többiekkel keveset, vagy szinte egyáltalán nem tartom a kapcsolatot, de mindennek megvan a miértje.

Budapest, 2012. április 20.

VV Seherezádé (Nagy Seherezádé), a Való Világ című valóságshow szereplője Budapesten 2012. április 20-án (Fotó: Mészáros Márton)

VV Seherezádé (Nagy Seherezádé), a Való Világ című valóságshow szereplője Budapesten 2012. április 20-án (Fotó: Mészáros Márton)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: