Nagy aggodalom Medveczky Ilona körül – Exkluzív interjúval

Megszokhattuk, hogy Medveczky Ilona kortalan, büszke nő. Van is mire büszkének lennie, kevesen futottak be ilyen fényes karriert, és keveseknek adatik meg, hogy 71 évesen is így nézzenek ki. Azonban a revütáncosnőnek egészségügyi problémái vannak, heti több alkalommal kell infúziót kapnia az egyik fővárosi gyógyintézményben.

Medveczky Ilona a közelmúltban elájult a népligeti Strázsa kutyaiskola előtt, és mentővel szállították kórházba, ahol kiderült, hogy nem első alkalommal fordult elő, hogy a művésznő elveszti eszméletét. Az orvosok keringési problémákat diagnosztizáltak nála. A mostani ájulásakor agyrázkódást kapott, és megsérült a válla és a csuklója is.

A művésznőt a Blikk 2012. június 1-i cikkének megjelenése utáni este, telefonon értem utol. Szűkszavúan fejezte ki a nemtetszését az egészségi állapotát firtató szövegről.

– Tele van az a cikk pontatlanságokkal, már az elején 72 évesnek írnak, holott két hónapja töltöttem be a hetvenegyediket. És a gyógyszerek nevét, amiket kapok, sem írták le helyesen. Kapok valamit a feledékenység ellen is, de istenem, nem készülök sem meghalni, sem megőrülni! – mondta felháborodottan.

Medveczky Ilona megköszönte a jókívánságokat is, amelyeket tisztelőitől kapott.

– Jól esik, hogy ilyen sokan gondolnak rám. Egész nap hívnak az ismerőseim, újságírók, riporterek, ma például az Aktív volt nálam, de alig bírtam türtőztetni magamat még itt voltak. Tudom, hogy az újságírók ezért kapnak fizetést, de akkor is van egy határ, amelyet mégis mindig átlépnek. Nekik csak addig fontos az interjúalany, még szóba nem áll velük, aztán várhatja az ember, hogy valaha megkeressék őket. Még csak fel sem hívnak az újságírók, hogy mikor jelenik meg a cikk, arról nem is beszélve, hogy hibákkal teli szövegeket küldenek nyomdába – nyilatkozta a blogomnak Medveczky Ilona.

Mészáros Márton

Medveczky Ilona táncosnő, érdemes művész a Szombat esti láz című műsor zsűritagjaként 2006-ban

Medveczky Ilona táncosnő, érdemes művész a Szombat esti láz című műsor zsűritagjaként 2006-ban

Egy hozzászólás to “Nagy aggodalom Medveczky Ilona körül – Exkluzív interjúval”

  1. comanEro Says:

    Ha volt plasztika, ha nem volt: Medveczky I. egy kortalan nő, egy valós díva a 21. században.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: