Harry herceg nem ússza meg a meztelenkedést

A Sun lett az első brit lap, amely elsőként közzé tette a brit trónörökös kisebbik fiának, Harry hercegnek a Las Vegasban készült meztelen képeit az újság 2012. augusztus 24-i számában.

Az interneten illetve a lapban publikált képeket a hírességekre szakosodott TMZ nevű amerikai internetes hírportál hozta le elsőként. A fotókat mobiltelefonnal készítették 22-én, és körülbelül 10 ezer fontért adták el őket. A TMZ szerint a herceg Vegas-i hotelszobájában több lány is jelen volt, amikor a herceg meztelenül mutatkozott. Az egyik képen éppen pucéran kezeivel takarja péniszét, egy másikon pedig szintén ruha nélkül ölel meg egy ismeretlen meztelen nőt. A képek megosztása után több hölgy is bejelentette, hogy birtokában van még több meztelen kép, illetve egy „pajzán videó”, amelyen a herceg látható. A királyi család sajtósa hivatalosan is megerősítette, hogy a képen valóban Harry látható.

Harry brit királyi herceg a londoni olimpia záróünnepségén 2012. augusztus 12-én, illetve néhány nappal később (a kép alatti dátum helytelen) meztelenül Las Vegasban

Harry brit királyi herceg a londoni olimpia záróünnepségén 2012. augusztus 12-én, illetve néhány nappal később (a kép alatti dátum helytelen) meztelenül Las Vegasban

A botrányhős arisztokrata ügye a hadseregnél is kiverte a biztosítékot. A 27 éves herceg tavaly tette le a helikoptervezetői vizsgát és képesítést szerzett az Apacs harci helikopter vezetésére, a tervek szerint elképzelhető, hogy a brit haderők 2015-ben történő kivonása előtt még egyszer részt vett volna egy afganisztáni küldetésben, de a történtek után erre nincs sok esélye. A századosi rangban álló Harryt felettesei fogják kihallgatni, azonban az már most eldőlt, hogy kéthavi fizetését (1450 angol font, fél millió forint) egy általa kiválasztott jótékony célra kell fordítania.

A Daily Mail augusztus 27-i számában egy Buckingham-palotai udvari alkalmazott (természetesen mint mindenki ilyenkor: nagyon jól értesült) arról számolt be, hogy szabályszerűen áll a bál a királyi családnál a herceg görbe hétvégéje miatt. Állítólag a trónörökös, Károly walesi herceg hosszas telefonbeszélgetés során szidta le a fiát, de a herceg nagyanyja, II. Erzsébet királynő és bátyja, Vilmos herceg is megdorgálta, amiért megtépázta a brit királyi család hírnevét.

Harry herceg, aki korábban elismerte, hogy rendszeresen szívott marihuánás cigarettát, 2005-ben szintén nagy botrányt okozott, amikor a naponta 11 millió brit által olvasott The Sun címlapon közölte, amint náci egyenruhában vesz részt egy bulin. A herceg akkor gyorsan elnézést kért, de a felháborodott közvéleményt nem elégítette ki az elnézés. Érdekes, hogy a mostani botrány után a britek körében végzett felmérés szerint a herceg nem lett kegyvesztett, többen a média aljasságán vannak felháborodva, amiért nyilvánosságra hozták a képeket, mondván azok már személyiségi jogokat sértenek.

Mészáros Márton

Harry brit királyi herceg meztelenül Las Vegasban 2012. augusztus 22-én (Fotó: TMZ. com)

Harry brit királyi herceg meztelenül Las Vegasban 2012. augusztus 22-én (Fotó: TMZ. com)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: