Katalin Skandináviában is tarol

2012. szeptember 28-án a svéd Se och Hör bulvármagazin lehozta Katalin cambridge-i hercegnő felvételeit, amelyen a brit trónörökös fiának a neje félmeztelenül látható. Az újság 100 ezres példányszámban jelenik meg a skandináv országban, és a mostani fotók közül akad olyan is, amelyen Katalinon alul sincsen semmi; éppen leveszi a fürdő bugyiját. Szerencsére a képeket messziről készítették, így semmi sem látszik, de mindenesetre nagyon kínosan érinti az eset Nagy-Britannia leendő királynéját.

A svéd lap annak ellenére publikálta a felvételeket, hogy a francia bíróság tiltó végzést hozott a fotókat először nyilvánosságra hozó Closer nevű francia pletykalap ellen. A lapot a Buckingham-palota perelte be a botrányos fotók publikálásáért.

A svéd magazin testvérlapja, a dán Se og Hør is egyből lehozta a fotókat, a 16 oldalas extra szám hatalmas siker lett az újságárusoknál. A 30 esztendős Katalin pucér képeit, amelyeket egy lesifotós készített a pár szeptember eleji franciaországi nyaralásán, a francia lap után egy olasz és ír lap is lehozta. Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy a félmeztelen Katalin mellei bejárják az egész világot.

Mészáros Márton

Katalin brit hercegnő félpucéran napozik a franciaországi Provanceban 2012 szeptemberében

Katalin brit hercegnő félpucéran napozik a franciaországi Provanceban 2012 szeptemberében

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: