Előkarácsonyoztak a Nemzeti Színházban

2012. december 11-én délután 13 órától 17 óráig ingyenes programok várták a Nemzeti Színházba látogatókat a közelgő karácsony alkalmából. A Kiskarácsony nevet viselő program az Élménykalendárium sorozat része volt, amely a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány jóvoltából jött létre.

A rendezvényen a Nemzeti művészei fogadták az érdeklődőket, akiket közös teázásra, falatozásra, kártyázásra invitáltak, de bárki feltehette a kérdését a jelenlévők színészeknek. A színházlátogatók többek között Földi Ádámmal, Gáspár Sándorral és lányával, Gáspár Katával, Mészáros Piroskával, Radnay Csillával, Farkas Dénessel, Szatory Dáviddal, Makranczi Zalánnal, Mátyássy Bencével és Martinovics Dorinával találkozhattak kedd délután.

A programot a színészekkel közös karácsonyfa díszítés színesítette, végezetül pedig az érdeklődőket csoportokba bontva vezették körbe a színházban. Legközelebb a december 18-i A fösvény című előadás után, valamint a december 29-i Csongor és Tünde című előadás után lesz közönségtalálkozó, akkor pódiumbeszélgetés keretében ismerhetik meg a művészek gondolatait.

Mészáros Márton

Gáspár Sándor, Martinovics Dorina, Mészáros Piroska színművészek a Nemzeti Színház Kiskarácsony programján 2012. december 11-én

Gáspár Sándor, Martinovics Dorina, Mészáros Piroska színművészek a Nemzeti Színház Kiskarácsony programján 2012. december 11-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: