Jimmy Kimmel sztárokat felvonultató őrült agymenése

Jimmy Kimmel amerikai televíziós műsorvezető a Jimmy Kimmel Live! címet viselő showműsorának a tavalyi Oscar-díjkiosztó után sugárzott epizódjában mutatta be a Movie: The Movie című képzeletbeli filmje előzetesét, amelyben néhány hollywoodi sztár játssza el, hogy egy valódi film előzetesében szerepelnek. A videó kiemelkedően sikeres lett, egy év alatt 20 millió ember nézte meg a YouTube videómegosztón. „Ha az ember egy filmmel nagy sikert arat Hollywoodban, csak egyetlen racionális dolgot tehet: lerombolja egy folytatással” – mondta epésen Kimmel, amikor az idei Oscar-gála estéjén, 2013. február 24-én sugárzott műsorában bemutatta a „film” folytatásának előzetesét.

A blődre sikeredett Movie: The Movie 2V című előzetesben két olyan színész szerepel, akiket idén jelöltek Oscar-díjra (bár egyikük sem kapta meg az elismerést): Bradley Cooper és Jessica Chastain amerikai színészek. A nyolc perces filmecskében több hollywoodi sztár is szerepel, a magyar származású Oscar-díjas brit színésznő, Rachel Weisz büdös szájú vámpírok elől menekül, Gerard Butler az Elrabolva-filmeket parodizálva saját lányát keresi, miközben a kisbaba az ölében van, Amanda Seyfried A nyomorultakban való szerepléséhez hasonló ruhában énekel, de nem úgy, mint az Oscar-díjat nyert filmben, Jessica Chastain pedig az amerikai elnököt játszó legendás Oprah Winfrey műsorvezetőnek tesz jelentést. Szintén nevettető jelenet, amikor a megtört Salma Hayek egy kórházi ágyon ülve siránkozik, miközben saját maga fekszik a betegágyon.

Jimmy Kimmel híresen rossz kapcsolatot ápol Matt Damonnal, rendszeresen élcelődik műsorában a népszerű amerikai színészen. Az előző évi kisfilmben is szerepel Damon, a mostaniban pedig szintén feltűnik: a green screen előtt kell úgy tennie, mintha egy nagyon nagy szendvicset enne. A röhögés garantált, a színész annyira beleéli magát a láthatatlan szendvics elfogyasztásába, hogy az már szinte olyan, mintha egy falloszt gyömöszölne a szájában, majd amikor erre maga is rájön elviharzik, miközben azt mondja: “Baszódj meg Kimmel!”

Az egész kisfilm itt tekinthető meg: Movie: The Movie: 2V

Mészáros Márton

Jimmy Kimmel amerikai műsorvezető és Jessica Chastain amerikai színésznő a Movie: The Movie 2V című humoros előzetes egyik jelenetében

Jimmy Kimmel amerikai műsorvezető és Jessica Chastain amerikai színésznő a Movie: The Movie 2V című humoros előzetes egyik jelenetében

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: