Nicholson rámozdult Jennifer Lawrencere

A 2013. február 24-én 85. alkalommal kiosztott Oscar-díjak átadási ünnepségének egyik legnagyobb sztárja Jennifer Lawrence amerikai színésznő volt, aki a legjobb női főszereplő kategóriában nyert Oscar-díjat a Napos oldal (Silver Linings Playbook) című filmben nyújtott alakításáért. A gálán lehetősége nyílik a legnagyobb televíziós csatornáknak, hogy interjút készítsenek először a vörös szőnyegen az érkező világsztárokkal, majd a díjátadás után a díjazottakkal. Jennifer Lawrence nem csak emlékezetes sajtótájékoztatót tartott a sajtószobában, az ABC-nek adott interjúját sem felejtjük el egykönnyen.

Az Oscar-díjához szemtelenül fiatal, mindössze 22 éves színésznő a görög származású televízióssal, George Stephanopoulos-szal – aki mellesleg a Good Morning America társműsorvezetője – beszélgetett, amikor Jack Nicholson, a filmtörténelem legnagyobb élő színésze megzavarta az interjút. Jennifer éppen nevének kimondása utáni sokkról beszélt, amikor a semmiből előbukkant Nicholson, megtörölte homlokát, majd besétált a képbe és azt mondta Lawrencenek: “Tényleg nagyszerű munkát végeztél! Nem akartam belerondítani az interjúdba, de muszáj volt gratulálnom!” Erre a színésznő humorosan annyit mondott, hogy „Te pedig nagyon udvariatlan vagy”, majd megköszönte a gratulációt. Mindketten áradoztak egymás filmjeiről, majd elköszöntek. Végezetül a 75 éves filmsztár bedobott egy csajozós dumát, azt mondta Lawrence épp úgy néz ki, mint egy régi barátnője, a színésznő pedig frappánsan visszakérdezett erre, hogy esetleg nem úgy néz-e ki, mint az új csaja.

„Oh, Istenem” – kiáltott fel a színésznő, miközben a meglepettségtől és az örömtől vegyes érzelmekkel arcát két kezébe temetve nevetett, miután elköszönt Jacktől. A háttérben ezt meglátta Nicholson, mire Jennifer megkérdezte Stephanopoulost, hogy a legenda még mindig ott van-e. Mire a tévés igenlően bólogatott, a nagy nőcsábász Nicholson feje újra beköszönt a képbe, és legsármosabb hangját elővéve így szólt: „Várok rád!” („I’ll be waiting you!”). A mókás jelenet, amely meglepte a riportert és a színésznőt egyaránt, adásba került, a közönség pedig imádta.

Az emberek szerették a színésznő játékos-szemtelen stílusát, amit megengedett a nagy színésszel szemben, Jack Nicholsont pedig egyből trollnak, vagyis szándékosan zavart keltő humoros személynek, jófej provokatőrnek kiáltották ki. Az egyetlen hetvenöt éves ember a világon, aki zavartalanul, teljes leégés nélkül flörtölhet egy nála ötven évvel fiatalabb nővel, az csak Jack Nicholson. Van még min dolgozni Barney Stinson!

Az említett jelenet itt tekinthető meg: klikk ide.

Mészáros Márton

Jennifer Lawrence és Jack Nicholson első találkozása az Oscar-gálán 2013. február 24-én

Jennifer Lawrence és Jack Nicholson első találkozása az Oscar-gálán 2013. február 24-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: