A filmsztár, aki megköszöni a születésnapi kívánságokat

Egy korábbi cikkemben már méltattam a születésnapja alkalmából Jessica Chastain amerikai színésznőt, de a vörös hajú filmsztár most újra bebizonyította, hogy ugyanaz a kedves, közvetlen és aranyos lány maradt, aki mindig is volt. Chastain március 24-én töltötte be a harminchatodik születésnapját – ha sokat titkolt születési dátuma valós –, ez alkalomból rajongói bejegyzésekkel köszöntötték a hivatalos Facebook-oldalán.

Jessica Chastain amerikai színésznő

Jessica Chastain amerikai színésznő

Jessica korábban rendszeresen frissítette a közösségi oldalon lévő profilját, azonban miután filmje, a Zero Dark Thirty elképesztő sikereket ért el, és megkapta a Golden Globe-díjat az alakításért, Oscar-díjra jelölték és sorra járta a filmfesztiválokat, televíziós műsorokat, közzétett egy rövid posztot, miszerint a közeljövőben nem lesz már ideje arra, hogy mindenki üzenetére részletesen válaszoljon. Ezért azt találta ki, hogy mivel továbbra is elolvassa az üzeneteket, aláírja őket: XXJes – vagyis, Kisses Jes (Puszi, Jess) felirattal. 

A színésznőt születésnapja alkalmából félezer ember köszöntötte, ő pedig mindenki jókívánságára, bejegyzésére írt egy szignót. (Az alsó képen látható az üzenetemre írt válasz.) „Srácok, az éjszaka közepe van Írországban, és nem tudok aludni. Liv Ullmannal dolgozni nagyon izgalmas és egy kicsit idegtépő is. Ő egy zseni, túl izgatott vagyok ezen a filmen dolgozni. Szóval, egy óra plafonbámulás után felkeltem, és újból megnéztem az édes születésnapi megjegyzéseiteket, amiket nekem hagytatok az oldalamon. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magamat ezért a csodálatos támogatásért, amit ezen az oldalon kapok tőletek, és azt kívánom, bárcsak mindegyikőtöket megölelhetnélek. Köszönöm a kedves köszöntéseiteket, szeretem a születésnapomat. xxjes”

A kétszeres Oscar-jelölt színésznő Facebook-oldalát mintegy 55 ezer ember lájkolta, követőinek száma az utóbbi másfél hónapban közel tizenötezerrel nőtt. Jessica Chastain korábban azt nyilatkozta, hogy legjobban az tudja zavarba ejteni, ha őt ünneplik a születésnapján.

Mészáros Márton

Jessica Chastain amerikai színésznő válasza a neki írt születésnapi köszöntésemre a Facebook közösségi oldalon 2013. március 27-én

Jessica Chastain amerikai színésznő válasza a neki írt születésnapi köszöntésemre a Facebook közösségi oldalon 2013. március 27-én

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: