Megtámadták Páva Zsolt pécsi polgármester lányát

2013. április 5-én a hajnali órákban egy egyetemi szórakozóhelyről távozva megtámadták Páva Zsolt pécsi polgármester lányát. A 20 éves lányt, aki gyalog tartott haza, egy ismeretlen férfi követte, aki súlyos sérüléseket okozva brutálisan megverte a polgármester leányát, miután szexuális zaklatás céljából rátámadott.

„…Majd ezt követően szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabbat, ami egy nővel történhet. Védekezés közben azonban nagyon súlyosan megsérült.” – írta Páva Zsolt egy hivatalos közleményben, hozzátéve, hogy a továbbiakban nem szeretne a történtekről nyilatkozni, hanem lánya teljes lelki és testi felépülésére szeretne koncentrálni.

Az erőszakoló leszaggatta a lány ruháit, eltörte a lány arccsontját, orrát és számos zúzódást okozott neki. Jelenleg kórházban ápolják.

Ezzel egy időben kezdődött meg Bándy Kata rendőrségi pszichológus gyilkosának, Péntek Lászlónak a büntetőpere Pécsi Törvényszék tárgyalótermében. A 25 éves Katát 2012. július 7-ről 8-ra virradó éjjel gyilkolták meg az utcán, miután roma etnikumú gyilkosa megpróbálta megerőszakolni. Kiderült, hogy Péntek Lászlónak a bűntény időpontjában egy korábbi szabálysértés miatt börtönben kellett volna lennie. A bíróság végül életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Pénteket.

Mészáros Márton

Páva Zsolt pécsi polgármester

Páva Zsolt pécsi polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: