Eastwood és Dina válik

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező elválik feleségétől, Dina Ruiztól, a hírt a feleség erősítette meg az US Weekly amerikai hetilap 2013. augusztus 29-én megjelent számának. A pár tizenhét évig élt együtt, harmincöt év korkülönbség volt köztük.

A 83 éves Clint Eastwood és 48 éves felesége már több mint egy éve élnek külön a híradás szerint. A lap információi azt mondják, a legendás színész vetett véget a kapcsolatnak, “mert egy ideje már nem szerette feleségét.” A pár 1996-ban házasodott össze, és egy közös gyermekük van, a tizenhat éves Morgan. Belső információk szerint a válás ellenére sértetlen marad Eastwood 342 millió dollárral (77 milliárd forint) becsült vagyona egy korábbi szerződésük alapján.

A többszörös Oscar-díjas Eastwood eddig egyszer volt házas, és amikor 1984-ben elvált feleségétől, Maggie Johnsontól 23 millió dollárt fizetett neki, később pedig Sondra Locke színésznő, aki hosszú ideig élt vele, perelte be. A művész ezek után határozta el, hogy nem kurtíttatja meg vagyonát többé. Clint Eastwoodnak egyébként különböző kapcsolataiból összesen hét gyereke született. Dina Ruiz, aki korábban újságíró és televíziós híradós volt, jelenleg középiskolai pasijával, Scott Fisherrel él együtt.

Mészáros Márton

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező és felesége, Dina Ruiz

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező és felesége, Dina Ruiz

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: