Julianne Moore csillagot kapott a Hírességek Sétányán

Julianne Moore amerikai színésznő csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán 2013. október 3-án. A négyszeres Oscar-jelölt Moore nevét a 2507. csillag viseli a filmművészet kategóriában, helyileg a Pantagnes Theater nevű egykori mozival szemben lévő járdaszakaszon található.

Az ötvenkét éves színésznő életkorát meghazudtolóan fest: nincs súlyfeleslege, megőrizte csinos alakját, arca pedig ragyog. Sárga ruhája tökéletes választás volt az eseményre, hangsúlyozta dinamikusságát. Moore-t az eseményre gyermekei, valamint kollégái, a Versenyben az elnökségért (Game Change) című többszörös Emmy-díjas HBO-tévéfilmet jegyző Jay Roach, valamint a Don Jon című filmbéli partnerét alakító és egyben a filmet rendező Joseph Gordon-Levitt amerikai színész kísérték el. 

A vöröshajú színésznő beszédében kiemelte, hogy gyermekkorában nem is gondolt arra, hogy a színészetből, mint hivatásból meg is lehet élni, de végül mégiscsak belevágott, mert imádott olvasni és elképzelni a leírtakat. Julianne Moore legújabb filmje, a Stephen King regényéből 1976-ban forgatott Carrie remake-je október 18-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

Mészáros Márton

Julianne Moore amerikai színésznő és Joseph Gordon-Levitt a színésznő csillagának avatásán a  Hírességek Sétányán 2013. október 4-én

Julianne Moore amerikai színésznő és Joseph Gordon-Levitt a színésznő csillagának avatásán a hollywoodi Hírességek Sétányán 2013. október 3-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: