Bordán Lili a kádban

Ki ne látna fantáziát egy olyan lányban, mint Bordán Lili, a hollywoodi magyar színésznő? Ezúttal azonban nem színésznőként kellett bizonyítania, hanem modellként, méghozzá egy filmrendező albumához készültek róla fotók. Jótékony cél érdekében.

Lili számára azonban ez sem jelentett igazán nagy kihívást, hiszen gyakorta fotózzák különböző munkák kapcsán. A most készült képek egyediségét az adja, hogy Lili teljes meztelen valójában állt modellt. A művészi felvételeken a színésznő egy kádban pózolt, az elkészült képek pedig igazán ízlésesek lettek, és Lili kifejezetten művészi célból vált meg ruháitól.  A fotókat TJ Scott amerikai filmrendező készítette második fotós könyvéhez. Scott elsősorban a Spartacus és a Xena című filmsorozatok alkotójaként ismert, de sokan nem tudják róla, hogy tucatnyi más sorozat epizódjait, és önálló filmeket is rendez. A felvételek a művész In the Tub (nyersfordításban: A kádban) című kötetében jelennek meg 2013 november közepén.

“TJ Scott filmrendező első fotós könyve több százezer példányban kelt el, a most megjelenő könyvből befolyt összes pénz a mellrák elleni gyógymódok fejlesztésére fog menni. Van pár közös barátunk TJ-vel, de vele a fotózáson találkoztam először, így nem volt sok idő az izgulásra, de nem is volt szükség rá, mert rendkívül kedves és profi alkotó” – árulta el Lili a blognak. TJ Scott édesanyja nem először veszi fel a harcot a mellrákkal, fiát édesanyja betegsége ösztönözte a kötet létrehozásában.

TJ Scott hivatalos weboldala: http://tjscottpictures.com/
Az In the Tub kötet előrendelhető: itt.

Mészáros Márton

Bordán Lili magyar színésznő a TJ Scott amerikai rendező In the Tub című albumában megjelent egyik felvételen (Fotó: TJ Scott)

Bordán Lili magyar színésznő a TJ Scott amerikai rendező In the Tub című albumában megjelent egyik felvételen (Fotó: TJ Scott)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: