Budapesten népszerűsítette új könyvét Sasha Grey

2013. október 10-én a Gabo Kiadó meghívására Budapestre látogatott Sasha Grey amerikai pornószínésznő, aki 2011-ben történt visszavonulása után könyveket kezdett el írni. A 25 éves Grey a Juliette társaság (The Juliette Society) című könyvének népszerűsítése miatt utazott Magyarországra.

Sasha Grey, akit visszavonulásáig a világ öt legjobb felnőttfilmes színésznője között tartottak számon és a legtöbb pornósdíjat megnyerte a műfajban, néhány éve regényírásra adta a fejét. A korábban durva, mélytorkos felnőttfilmjeiről ismert Sacha első könyve a Neü Sex egy fotós könyv volt, legújabb alkotása viszont erotikus fikció.  A Juliette társaság A szürke ötven árnyalata stílusú könyvek közé sorolható, főhőse egy gyönyörű nő, aki egy olyan titkos kéjklubban találja magát, ahol a világ vezetői élhetik ki legsötétebb szexuális vágyaikat.

A könyv zártkörű bemutatóján, amelyet október 11-én egy elegáns luxusszállodában tartottak, Grey elmesélte, hogy nem számított ilyen nagy érdeklődésre könyvei miatt. Az egykori “intelligens pornós” becenevű sztár élvezi a budapesti életet, örömtelien mesélt a Duna-parton tett sétájáról is. A kiadó közleménye szerint “sajnos nyilvános közönségtalálkozó nem szerepel Sasha Grey budapesti programjában.”

Mészáros Márton

Ifjú hölgy Sasha Grey-arcképével ellátott felsőben

Ifjú hölgy Sasha Grey-arcképével ellátott felsőben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: