Jelentősen csökkent a forint

Mindössze egy nap leforgása alatt jelentős mértékben gyengült a magyar forint, már 314 forintba kerül egy euró 2014. február 19-én délután óta. Az előző napi árfolyamhoz képest hat forinttal emelkedett az euró árfolyama, bár a 308 forintos árfolyam sem volt kifejezetten kedvező.

Nem tartózkodott sokáig 314 felett az EUR/HUF, a délután második felére 313 forint közelében stabilizálódott az árfolyam. Elemzők szerint, ha tovább csökken a jegybanki alapkamat, tovább gyengülhet a forint. Elképzelhető, hogy 320-340 forintig is emelkedhet az euró árfolyama.

Mészáros Márton

Mélyponton a forint

Mélyponton a forint

3 hozzászólás to “Jelentősen csökkent a forint”

  1. duplazé Says:

    Márton Ön szerint mi lenne a megoldás? Mit kéne tennie a mai politikai erőknek, hogy a forint újra versenyképes fizetőeszköz legyen? Na nem is versenytársa az eurónak vagy fontnak, de legalább a zlotynak vagy a lejnek!

  2. Rensy Says:

    De kurvanagy humor! Latszik, hogy a Valo Vilagon nottel fel!

  3. duplazé Says:

    Fiatalember sértő ez a hangnem! Nem szoktam ilyen műsorokat nézni, mert tudja az én koromban már az embert nem kötik le az ilyen alantas műsorok. Én tényleg komolyan érdeklődtem Mártonak mik a meglátásai és gondoltam egy jó kis párbeszéd alakulhat így ki. De ezt majd Márton úr eldönti….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: