Nemzetközi sajtó híre Zimány és Law afférja

Azóta, hogy tegnap felkerült a világhálóra az a rejtett kamerás felvétel, amelyen a Magyarországon forgató Jude Law brit színész próbál ráhajtani Zimány Linda magyar modellre, a fél világ megismerte a magyar modell nevét. A kérdés csak az, hogy mennyire volt tudatos ez a reklámfogás, és ki az értelmi szerzője.

Az ötödik kerületi Kolor bárba whiskyzett magányosan Jude Law, amikor megérkezett a helyszínre egy laza sörözésre egy baráti társaság, köztük Zimány Linda, az egykori szépségkirálynő, modell is. A társaság egyik neve elhallgatását kérő tagjának elmondása szerint Law egyből észrevette a szőke szépséget, és amikor Zimány kiment cigizni, utánament és onnantól kezdve próbálta megfűzni. A szóban forgó videófelvétel hajnali két óra tájékában készült. Az OXOX internetes hírportál egyik civilként jelenlévő munkatársa rögzítette a képsorokat, amelyeken a részeg Law magyaráz a lánynak, és amelyen lesmárolja. Az internetet bejárt felvételt a feltöltés napjának délelőttjétől délutánig számítva 350-400 ezer ember nézte meg.

A sajtóban megjelent cikkek közül több is felveti, hogy vajon Zimány tudhatott-e arról, hogy Law is a szórakozóhelyen lesz, de a Kolor túlságosan népszerű szórakozóhely a Gozsduban ahhoz, és nem valószínű, hogy baráti társaságot trombitál össze hozzá. A felvétel egy pontján Linda a kamerába néz, de arról nincs semmiféle információ, hogy tudott-e róla, hogy veszik. Az amerikai Metro újságírója szerint az vesse az első követ Jude Lawra, aki még nem maradt túl sokáig egy bárban, az ausztrál 9News hírportál szerint a filmsztár csak egy volt a sakálrészeg férfiak közül a bárban, aki rányomult egy nőre. A történtekről az amerikai The Hollywood Gossip, a Daily Star és a Daily Mail is írt.

Zimány Linda hivatalosan még mindig Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó barátnője, a négy gyermekes Jude Law párja, Ruth Wilson színésznő pedig három nappal a Zimány-incidens előtt érkezett Magyarországra.

Mészáros Márton

Jude Law brit színész és Zimány Linda

Jude Law brit színész és Zimány Linda

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: