Tv-interjú közben rabolták ki

A RJTV brazil csatorna híradója számára készítettek interjút egy járókelővel a híresen rossz közbiztonságú Rio de Janeiróban 2014. április 9-én, amikor a felvétel közben egy férfi megpróbálta kirabolni az interjúalanyt.

A rabló megpróbálta letépni az asszony nyakáról az aranyláncot, de az arcátlan tolvajnak nem sikerült eltulajdonítani az ékszert, csak megkarmolta a nő bőrét, és elszakította a láncot. A riporter a tolvaj után eredt, de mivel az a sűrű autóforgalomba szaladt el, nem tudta elkapni.

Ironikus, hogy éppen élő adásban, interjú közben próbálták kirabolni azt a nőt, aki az egyre súlyosabb mértékeket öltő rablások és utcai tolvajokról nyilatkozott. 2014 júniusában Rio de Janeiróban rendezik meg a 2014-es labdarúgó-világbajnokságot, a hatóságok addig igyekeznek visszaszorítani a bűnözések magas szintjét. A brazil fővárosban mindennaposak az utcai lopások, ezért a helybéliek általában csak annyi pénzzel lépnek utcára, amellyel a közlekedést, és a kisebb vásárlásokat tudják rendezni.

Mészáros Márton

Részlet a RJTV brazil csatorna híradójából

Részlet a RJTV brazil csatorna híradójából

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: