Oroszlánokkal focizik

Kevin Richardson dél-afrikai zoológus hosszú ideje foglalkozik oroszlánokkal, néhány éve pedig Johannesburg mellett létrehozott egy magánrezervátumot, amely többek között közel negyven oroszlánnak és számtalan hiénának ad otthont. Az állatok szerelmese egy holland öltönyház 2014. május 12-től sugárzott reklámfilmjében oroszlánokkal focizik.

A 40 éves férfi, akit előszeretettel hívnak az „oroszlánok legjobb barátjának”, rendkívül bensőséges kapcsolatot ápol hiénafalkákkal, de az oroszlánok is befogadták maguk közé falkatagnak. Hímoroszlánok tekintenek rá egyenjogú társként, a nőstényeket pedig az sem zavarja, ha kicsinyükkel játszik. Az „oroszlánszelídítő” megpuszilja az oroszlánokat, velük fut és játszik, együtt fürdik velük, és szeretettel és empátiával közelíti őket, az állatok pedig ahelyett, hogy szétmarcangolják, viszonozzák kedvességüket. Ha meglátják, örömmel szaladnak felé, és mit sem zavartatják magukat társaságában.

Kevin Richardsont ezúttal a Van Gils holland márka öltönyeinek népszerűsítésére kérték fel, a férfi pedig örömmel fogadta a felkérést. Ami másnak kihívás lenne, számára játszi könnyedség. Richardson a stílusosan szabott öltönyt viselve oroszlánjai között népszerűsíti a terméket, a Van Gils reklámfilmjében közösen játszik a fenevadnak tartott állatokkal, és elsőként a világon, focizik is velük.

Mészáros Márton

Kevin Richardson oroszlánjaival

Kevin Richardson oroszlánjaival

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: