Diane Keaton kitálal a férfiakról

Az április végén megjelent Let’s Just Say It Wasn’t Pretty (nyersfordításban: Mondjuk úgy, hogy nem volt valami szép) című könyvében Diane Keaton Oscar-díjas amerikai színésznő előző művéhez, a Játszd újra, Diane (Then Again) című önéletrajzi műhöz hasonlóan kendőzetlen őszinteséggel mesél életéről.

A könyv egy mély vallomás életről, szépségről, öregedésről, és arról, hogyan lehetséges mindenáron hűségesnek maradni önmagunkhoz. Diane Keaton a szó hagyományos értelmében soha nem volt tipikus szépség, mégis igencsak megbecsült helyet vívott ki magának Hollywoodban tehetsége és humorérzéke révén. Férfiak tucatjaival volt kapcsolata, köztük több híres kollégájával. Keaton nyíltan szól mindezekről is könyvében.

Az 1970-es években együtt élt Woody Allennel, az Oscar-díjat is az általa írt és rendezett Annie Hall című filmjének köszönheti. Randizott Al Pacinóval és Warren Beatty-vel, a kor két nagy férfiikonjával is, azonban egyik kapcsolat sem bizonyult hosszú távúnak. Elmondása szerint kisebb szünetekkel együtt éltek Pacinóval, akivel a három Keresztapa-filmben férj-feleséget alakítottak, de úgy érzi, Al Pacino soha nem szerette igazán, pedig ő halálosan szerelmes volt belé. Keaton felfedi Jack Nicholsonnal való kapcsolatát is, akivel végül nem szövődött románccá a kapcsolatuk, de jó barátok lettek, és a mai napig havonta egyszer együtt ebédelnek.

Diane Keaton a közelmúltban ismét beszélt bulimiáról, amely fiatalkorában négy éven keresztül megkeserítette a napjait. Azt mondja, egy átlagos vacsora számára egy egy vödör rántott csirkét, nagy adag sült krumplit, egy liter kólát, süteményeket és cukorkákat tartalmazott. A két gyermeket nevelő 68 éves színésznő legújabb filmje, az And So It Goes című vígjáték Rob Reiner rendezte vígjáték júliusban érkezik az amerikai mozikba. Filmbéli partnere, Michael Douglas.

Mészáros Márton

Diane Keaton Oscar-díjas amerikai színésznő

Diane Keaton Oscar-díjas amerikai színésznő

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: