Megtekinthető a Fakulás

A Fakulás című rövidfilmem megtekinthető a YouTube internetes videómegosztón 2014. június 23-től. Az alkotást idén februárban forgattuk le Budán a főszerepet alakító Jászai Mari-díjas Tordai Teri és Gáspár Kata színésznők, Farkas Dániel operatőr, Hollósi László hangmérnök, illetve tucatnyi segítőkész barát, családtag, ismerős és korábban ismeretlen segítségével.

A kisfilm a 8. BIG Diákfilmfesztiválon, a X. Vas Megyei Filmfesztiválon és az észtországi Tsiistre-ben megrendezett I. Finnugor Filmfesztivál (FUFF) is vetítették.

Mészáros Márton

Farkas Dániel operatőr, Gáspár Kata és Tordai Teri főszereplők és Hollósi László hangmérnök társaságában a Fakulás című kisfilm felvételén 2014. február 3-án (Fotó: Szilasi Katalin)

Farkas Dániel operatőr, Gáspár Kata és Tordai Teri főszereplők és Hollósi László hangmérnök társaságában a Fakulás című kisfilm felvételén 2014. február 3-án (Fotó: Szilasi Katalin)

Hírdetés

5 hozzászólás to “Megtekinthető a Fakulás”

 1. Kovács András Says:

  Kedves Márton,

  ne haragudj, de bántóan rossz ez a kisfilm. Didaktikus, hiteltelen, képzeletszegény; iskolás a történetszervezés és a formanyelvi megoldások is azok. Roppant erőtlen próbálkozás. El kéne tekinteni a maníroskodás és az erőltetett nagyotmondás szándékától, le kellene hántanod magadról – és az alkotásaidról – ezt a hamiskás mázt, és könnyedén, őszintén filmet csinálni. Ha gondolod, beszélhetünk erről személyesen is, pislákolnak benned ugyanis lehetőségek, ha jelenleg mégoly haloványak is. Na nem annyira a tehetségedre gondolok, inkább a személyes kapcsolataid azok, amik előbbre vihetnek majd ezen a pályán. És valljuk be: az utóbbiak sokkal fontosabbak, mint az előbbi. Majd megadom a számom. Tiszteletem szüleidnek.

  Üdvözlettel:
  Kovács András

 2. meszarosmarton Says:

  Köszönöm a kedves hozzászólást! Kérem adjon meg egy elérhetőséget, lehetőleg telefonszámot, a minél előbbi személyes kommunikáció megteremtése érdekében!

  Üdvözlettel: Mészáros Márton

 3. Kovács András Says:

  Kedves Márton,

  a blog kezdőoldalán feltüntetett email címedet rendszeresen használod? Ha igen, a továbbiakat oda küldeném.

  Üdvözlettel:
  Kovács András

 4. Rusznyák Csaba Says:

  Megnéztem a kisfilmet. Brutális, szívszaggató melodráma/film noir az elmúlásról. Precíz, stílusos, tökös. Megmelegedik tőle a szem. Gratulálok!

 5. Kisvári Péter Says:

  Szia Marci!

  Erotikus filmek készítésével foglalkozom. Hardcore és soft pornó egyaránt megtalálható a repertoáromban. Úgy látom, jó szemed van a rendezéshez, a kameramunkához, a színészvezetéshez, örömmel venném, ha esetleg betársulnál kis stúdiónk munkájába. Megadom kolléganőm/egyik színésznőm, Mélytorkos Cintia e-mail címét, vele beszélj meg egy időpontot: cintia.bigdick77@gmail.com. Meztelen nőket dirigálni – gondolom – nem volna ellenedre, még adrenalinnövelőnek is jó. Csak aztán nehogy megmard magad! 😀

  Baráti üdvözlet:
  Kisvári Péter (Péniszcápa)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: