Jolie és Pitt Máltán forgat közös filmet

Kilenc évvel a Mr. és Mrs. Smith című közös filmjük hangos sikere után újra megvalósulni látszik egy közös filmterv Angelina Jolie és Brad Pitt amerikai színészpár főszereplésével – az erről szóló híreszteléseknek Joseph Muscat máltai miniszterelnök adott valóságalapot az US Weekly amerikai magazinnak 2014. július 6-án.

Joseph Muscat máltai kormányfő az US Weekly amerikai magazinnak nyilatkozva árulta el, hogy a készülő film producerei Máltát tűzték ki a film főforgatási helyszínéül. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Mr. Pitt és Ms. Jolie egész családja nálunk fog vendégeskedni, immáron második alkalommal” – árulta el Muscat máltai miniszterelnök. A film címét egyelőre még nem árulták el, de a kormányfő szavaiból kiderül, hogy vélhetően Málta testvérszigetén, Gozón is forgatni fog a sztárpár a nyolc hét alatt, amit az európai szigeten töltenek.

Angelina Jolie még nem forgatott filmet Máltán, viszont Brad Pitt a Z világháború (World War Z) című horrorfilmjét több más helyszín mellett Máltán is forgatta. A család előreláthatólag augusztusban érkezik Máltára, azonban egyéb információk még nem állnak rendelkezésünkre. Angelina Jolie korában a People magazinnak adott interjújában szűkszavúan úgy fogalmazott, egy független kis művészeti próbálkozás forgatókönyvért írta meg néhány évvel korábban, amelyben párjával, Brad Pittel közösen játszana.

Mészáros Márton

Angelina Jolie és Brad Pitt Oscar-díjas amerikai színészek

Angelina Jolie és Brad Pitt Oscar-díjas amerikai színészek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: