Angelina Jolie Afrikáról forgat

Angelina Jolie Oscar-díjas színész-rendező negyedik rendezése éppolyan kínos politikai témát feszeget, mint első filmje, a boszniai háború történetét feldolgozó A vér és méz földjén. A 39 éves alkotó ezúttal az afrikai kontinensen történtekről mesél a nézőknek.

Számtalan kitüntetéssel, köztük Oscar-díjjal is elismert, két évtizedet átívelő színésznői pályafutása után 2011-ben döntött úgy Angelina Jolie, hogy filmet rendez. Második filmjét, a Rendíthetetlen című mozit decemberben mutatják be, jelenleg pedig férjével, Brad Pittel közösen forgatja Máltán saját történetéből a Bye the Sea című szerelmi drámát. Következő filmje, az Africa munkacímet viseli, és Richard Leakey kenyai környezetvédő és paleoantropológus orvvadászokkal vívott harcát mutatja be, jelentették be 2014. szeptember 22-én.

Az Angelina Jolie által kiadott közleményében hangsúlyozta, hogy mély kötődést érez az afrikai kontinens iránt, amelyet az UNICEF jószolgálati nagyköveteként rendszeresen felkeres. A jövő év elején már forgó film forgatókönyvét a Forrest Gump című klasszikusért Oscar-díjjal jutalmazott Eric Roth jegyzi.

Mészáros Márton

Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő és rendező

Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő és rendező

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: