Autóbalesetben halt meg a tehetséges fiatal

Jövőre végzett volna a Pesthidegkúti Waldorf Iskolában az a 18 éves fiú, aki a múlt héten tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Malek Andrist egy egész iskola gyászolja.

Malek András tizennyolc éves végzős diák volt a Pesthidegkúti Waldorf Iskolában, barátai szerint rendkívül kedves és jófej srác volt. A fiú nagyon szeretett zongorázni, az iskola rendezvényein is fellépett, és rendkívül jó tanuló volt. Társai abszolút maximalistának és céltudatosnak írták le, amikor autóbalesetet szenvedett február 25-én, akkor is éppen arra az egyetemre tartott, amelyet kinézett magának. A súlyos baleset akkor történt, amikor egy tűkanyarban kisodródott a járműve, és az ütközés következtében magára döntött egy beton lámpaoszlopot, ami a kocsija tetejére esett, közvetlenül a fiú testére. Sorsa innentől kezdve meg volt pecsételve: agylapi fejtöréssel szállították kórházba a rohammentők, és az eredeti tervek szerint mesterséges kómában szerették volna tartani, de csak lélegeztető géppel -öntudatlanul – élhetett volna tovább. Február 28-án leállt a szíve, és örökre elment.

A Waldorf-iskola internetes holnapján “Malek Andris örök emlékére” címmel jelent meg egy fénykép a 18 éves fiúról, amelyen éppen zongorázik. Négy évvel ezelőtt, 2010 tavaszán egykori osztálytársam, Tóth Kristóf hunyt el 15 évesen egy kerékpáros balesetben, amely nem az ő hibájából következett be.

Mészáros Márton

Malek András (1995-2014)

Malek András (1995-2014)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: